Редактор: e-mail: Снимка: Фейсбук, Иван БакаловЖурналистът Иван Бакалов написа коментар във фейсбук,

...
Редактор: e-mail: Снимка: Фейсбук, Иван БакаловЖурналистът Иван Бакалов написа коментар във фейсбук,
Коментари Харесай

Бакалов за Борисов и Божков: Нямали нищо общо? А оня есемес, в който Боеко благодари на Черепа, че не е дал пари на Мая Ма?

Редактор: 

e-mail: 

Снимка: Facebook, Иван Бакалов

Журналистът Иван Бакалов написа коментар във фейсбук, от който ясно става мнението му, че точно Бойко Борисов се е срещал с Васил Божков, а не Мая Манолова или Александър Паунов. Както е известно, Съединени американски щати наложи наказания на родни предприемачи, като в обвиняванията се твърди, че политик е получил рушвет от предприемача.

Ето какво написа той:

" Ама несъмнено Мая Манолова и Александър Паунов са се срещали с Божков, не е Боеко, бе. Това предстоящо заповтаряха като папагали гербаджиите. А оня есемес, в който Боеко благодари на Черепа, че не е дал пари на Мая Ма? И различен, в който му написа " ще помагаш "? Искане за футболисти и т. н. Ама никак няма нищо общо сред двамата... И закона не са му поправили да му е по-малък налога...
И какъв е Паунов, че да го сочат като настоящ политик? Маргинал, никой в никакъв случай не го е броил за нещо. И към този момент е завършил, не е и настоящ политик все още.
Друг значим подробност - множеството от 64-те компании от листата ударени от " Магнитски " са на Божков. Пеевски от дълго време е взел ограничения и се е покрил в офшорни зони и компании на трети лица. Божков, види се, не е очаквал. Плаща си постоянно, няма проблем. Ама не им стигало заплащането, поискали и да му вземат лъвския къс от лотарията. И той пропя също като Цветан Василев, от който поискали същото. Работата е, че Каскета желае да го съди за други нагласени работи, а не за подкупите, за които си признава самичък. Как ще ги скрие тях? "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР